Over Van Agtmael

line 05

DE BARBECUE CATERAAR VOOR ELK EVENEMENT

line 2 06

Bij Van Agtmael Catering staat genieten op nummer 1. Met onze 5 meter lange, 16 reks Country Smoker steelt onze mobiele barbecue op elk evenement, verjaardagsfeest of bruiloft de show. Geniet van de geur van smeulend hout, de brede variëteit aan gegrild vlees, gerookte vis en dagverse gegrilde groenten. Naast het assortiment van onze grill vullen wij de tafels ook met huisgemaakte salades, bijzondere sauzen en vers afgebakken brood.

Onze veelzijdige BBQ-catering is dus een ideale manier om jouw gasten te voorzien van een heerlijk diner op jouw evenement. Ook bij families met kinderen worden onze grill specialiteiten steeds zeer gewaardeerd.

Door de semi zelf-service kunnen gasten socializen en ondertussen genieten van de heerlijke gerechten die onze "grill master" ter plekke bereidt en serveert. Ook voor de gasten die liever vega of vegan eten hebben wij uiteraard heerlijk gegrillde opties in ons assortiment.

Ook voor een lekker buffet bent u hier aan het juiste adres. Elk buffet kan worden geleverd met borden & bestek. Lunch of diner voor alles hebben wij een passend buffet. Elk evenement en arrangement is uniek en daarom nemen wij uitgebreid de tijd om er voor iedereen een onvergetelijke tijd van te maken. Heeft u specifieke (eet)wensen of diëten? Geen probleem, ook hier houden wij uiteraard rekening mee.

Om voedselverspilling te voorkomen hanteren wij een minimaal aantal van 20 personen bij ieder BBQ arrangement. Voor speciale gelegenheden maken we graag en in goed overleg af en toe een uitzondering!

Wij bieden betaalbare, maar zeer complete BBQ feesten op locatie. Wij komen op elke locatie waar u maar wilt. Zowel in Nederland als in Vlaanderen.

youtube-video-thumbnail